top of page

Waar wij in onze woningbouw àltijd rekening mee houden


Naast bouwen voor derden specialiseren we ons bij Bouwonderneming Lamers in het ontwikkelen van onze eigen woonprojecten. Daarbij houden we steevast rekening met een aantal belangrijke aspecten die volgens ons onmisbaar zijn. Lees hier meer over hoe we dit bij Lamers precies aanpakken.


Bij het ontwerpen van woningbouwprojecten zijn er een aantal factoren waar wij zonder uitzondering rekening mee houden, om 100 % aan de noden van de toekomstige bewoners te voldoen. Dit zijn o.a.


1. Indeling en beschikbare oppervlakte

Bij elk bouwproject spelen de grootte en het aantal van de woningen een rol. Ontwerpen we met gezinnen in het achterhoofd bijvoorbeeld, dan zullen er in de woningen vanzelfsprekend meer slaapkamers en grotere leefruimtes nodig zijn. In dit geval zullen we ons, wat de indeling van de woningen betreft, dan ook eerder op gebruiksvriendelijkheid toespitsen dan op een esthetisch creatieve insteek.


2. In tune met de omgeving

Op wat voor concept we ons ook met veel enthousiasme gooien, bij Lamers zullen we er altijd nauwgezet op toezien dat ons bouwproject in kwestie op een locatie komt te staan waar het helemaal thuishoort. Zo is er nooit een mismatch tussen de bouw en de omgeving, en klopt het plaatje tot in de puntjes voor zowel bewoners als omwonenden.


3. Duurzaam maar betaalbaar ontwerp

Door zonder uitzondering voor een duurzaam ontwerp te kiezen en energiezuinige technieken en materialen in het bouwproject te integreren, waarover hier meer, zorgen we ervoor dat de uiteindelijke bewoner heel wat kosten uitspaart én leveren we onze bijdrage aan het milieu. Deze visie trekken we door naar al onze bouwprojecten, en is kenmerkend voor ons familiebedrijf.


4. Het sociale aspect

Ten slotte overwegen we bij Bouwonderneming Lamers telkens de sociale aspecten van de projecten die we vormgeven. Zo overwegen we bij onze woningbouw altijd de integratie van gemeenschappelijke ruimtes, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen tijd kunnen doorbrengen. Neem een speeltuin bijvoorbeeld waar kinderen zich kunnen uitleven of een groen park dat uitnodigt om samen te wandelen.


Meer weten of onze woningbouw, in opdraht van derden of door onszelf ontwikkeld? Neem dan zeker een kijkje op onze website of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Onze experts geven je graag meer info!

Comentarios


bottom of page