top of page

De oorsprong van Bouwonderneming Lamers


Bij Bouwonderneming Lamers steunen we, als rasecht familiebedrijf met een passie, op jarenlange ervaring en een rijke historie in de sector. Iets waar we bijzonder fier op zijn, want ons verhaal begon in 1951 (meer dan 70 jaar geleden!) bij niemand minder dan Jan, de vader van huidige zaakvoerder Inno Lamers.


De insteek was simpel: Jan had ervaring in de woningbouw, een flinke portie ondernemerszin en nog meer doorzettingsvermogen. Na een tijdje als werknemer in de bouwsector aan de slag te zijn geweest, besloot hij dan ook de sprong in het diepe te wagen en een eigen bedrijf op te richten. Zijn volharding bleek een recept voor succes, want niet veel later was Bouwonderneming Lamers een feit.


Het familiale aspect kwam er definitief in 1987, toen de zoon van Jan tegen alle verwachtingen in zijn job als leerkracht opgaf voor een zetel in het bedrijf. Geen evidente beslissing, gezien het einde van de jaren 80 allesbehalve een optimistische periode voor de bouw was. Toch zette deze tweede generatie door, en dat bracht Bouwonderneming Lamers tot waar we vandaag staan.


De expertise, de ervaring en het team van het bouwbedrijf groeide gestaag, samen met het klantenbestand. En nu? Nu wordt het stilaan tijd voor de derde generatie om zijn intrede te maken. Een toekomst die zo goed als verzekerd is, want met zijn kleinzoon en kleindochter mee in de zaak, kan grootvader Jan met een gerust hart zijn nalatenschap laten floreren.


Met deze garantie van een professionele en familiale aanpak, gedreven door liefde voor het vak, streven we er bij Bouwonderneming Lamers naar al onze klanten maximaal te ondersteunen en ontzorgen. Heb je interesse in onze diensten en wil je onze werkwijze beter leren kennen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek over jouw project. Alvast tot dan!


댓글


bottom of page