top of page

Groot project? Wij zijn erkend aannemer klasse 7!
Bij Bouwonderneming Lamers zijn we trots te zeggen dat we niet zomaar een erkend aannemer zijn, maar erkend aannemer klasse 7. Dit betekent dat we aan enkele strikte wettelijke vereisten voldoen, waardoor we overheidsopdrachten van aanzienlijk formaat mogen uitvoeren. Zelfs voor grote projecten kun je dus op ons vakmanschap rekenen!


Om als aannemer een opdracht van de overheid te mogen uitvoeren moet je een aantal strenge voorwaarden kunnen afvinken. Concreet betekent dit dat je, afhankelijk van de aard en omvang van het project, over de juiste erkenning moet beschikken. Logisch, want alleen zo heeft de overheid de garantie dat zijn werkzaamheden correct uitgevoerd worden.


Je kunt deze erkenning met andere woorden beschouwen als een soort kwaliteitscontrole of -label. De overheid (of liever, de bevoegd minister) verleent deze erkenning dan ook aan aannemers op basis van hun

✔️ Financiële draagkracht

✔️ Technische bekwaamheid

✔️ Professionele integriteit


Bij Bouwonderneming Lamers zijn we erkend aannemer klasse 7. Dit getuigt ervan dat de overheid ons het vertrouwen schenkt om voor hen opdrachten tot een bedrag van wel 5.330.000 euro uit te voeren! Een mooi brandmerk dus, dat mag getuigen van het nauwkeurige en hoogkwalitatieve werk dat we bij Lamers dagelijks leveren voor onze klanten. Met veel plezier bovendien!


Ben jij voor je bouwproject nog op zoek naar een gedegen partner? Je weet het nu zeker: met Bouwonderneming Lamers ga je nooit de mist in, zelfs wanneer het complexe opdrachten betreft. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren om samen eens de mogelijkheden te overlopen. We denken graag met je ideeën mee!

Comments


bottom of page