top of page

Hoe gaan wij om met de steeds veranderende wet- en regelgeving in de bouwsector?De complexiteit van de wet- en regelgeving in de bouwsector

De bouwsector is een van de meest gereguleerde sectoren van de economie. De wet- en regelgeving op gebied van veiligheid, milieu, gezondheid etc. is zeer complex en verandert regelmatig. Als klasse 7-aannemer dragen wij bij Bouwonderneming Lamers dan ook de verantwoordelijkheid om tot in de puntjes op de hoogte te blijven van deze veranderingen en deze correct toe te passen op al onze projecten. De uitdaging is echter dat deze wet- en regelgeving niet altijd even duidelijk is en dat de interpretatie kan variëren.


Hoe garanderen wij een conforme uitvoering van onze bouwprojecten?

Bij Bouwonderneming Lamers beschikken we gelukkig over een team van experts dat zich volledig wijdt aan het op de hoogte blijven van de veranderende wet- en regelgeving in de bouwsector. Zij volgen dergelijke ontwikkelingen op de voet, opdat wij altijd conform en kwalitatief werk afleveren. Zo voorkomen we dat het niet naleven van deze normen tot juridische en financiële ongemakken voor onze klanten en werknemers leidt, en waarborgen we juist hun veiligheid.


Vaardigheid, kennis en hard werken: onze sleutelingrediënten

Bij Bouwonderneming Lamers weten we als geen ander dat bouwen geen eenvoudige taak is. Het vereist vaardigheid, kennis en hard werken om een project van begin tot eind te beheren volgens de wettelijke vereisten. Dat is de reden waarom we ons blijven ontwikkelen en verbeteren, ook op vlak van de geldende regelgeving, om ervoor te zorgen dat we altijd de beste bouwdiensten aanbieden.


Wij zijn er om je van A tot Z te ondersteunen!

Wij zijn er om je te helpen bij elke stap van het bouwproces, van planning tot oplevering, en zullen er alles aan doen om je visie werkelijkheid te maken. Aarzel dus niet om contact op te nemen om vrijblijvend je bouwproject te bespreken!Comments


bottom of page