top of page

Hoe isoleren wij onze bouwprojecten?


Bouwproject aan het water

Een van de kenmerkende eigenschappen van Bouwonderneming Lamers is dat we te werk gaan met een arendsoog voor duurzame methodes en materialen, om zo energiezuinig mogelijk te bouwen. Daarbij kiezen we, ongeacht het project, voor de gepaste en kwalitatieve isolatie. Want zo bespaart ook de eindklant heel wat op zijn energiefactuur.


Bij het vormgeven van onze projecten besteden we telkens de nodige aandacht aan de energiezuinigheid van de gebouwschil, en daar speelt gevelisolatie uiteraard een aanzienlijke rol in. Is je constructie degelijk en volgens de regels van de kunst geïsoleerd, dan heb je in de winter immers een minimum aan warmteverlies en betaal je ten gevolge héél wat minder voor je verwarming.


In de zomer blijft de koelte dan weer binnenshuis hangen, waardoor je minder budget hoeft te besteden aan airco. Zowel je binnenklimaat als je portefeuille zijn dus gebaat bij professionele gevelisolatie, en dat weten we bij Bouwonderneming Lamers als geen ander. Daarom kiezen wij bij onze projecten steevast voor spouwmuurisolatie van kwaliteit. Hierbij vullen we de spouw, de open ruimte tussen de binnen- en buitenmuren van onze constructies, op met isolatiemateriaal zoals Pur Pir of rotswol.


Gevelisolatie draagt in de meeste gevallen ten slotte niet alleen bij aan de energiezuinigheid van de constructie in kwestie, maar ook aan de akoestische isolatie. Zo geniet de eindklant van onze bouwprojecten niet alleen van een hoog warmtecomfort en van een interessante prijs op zijn energiefactuur, maar zal hij ook een minimum aan geluidsoverlast vanuit de omgeving ervaren. Alle belangrijke vereisten worden met andere woorden afgevinkt!


Heb jij interesse in een samenwerking met Bouwonderneming Lamers, dan kun je er dus blindelings op vertrouwen dat wij tot in de kleinste details streven naar een energiezuinige constructie, inclusief hoogkwalitatieve muurisolatie. Graag een keertje vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden? Dan kun je hier je afspraak maken. Wij zitten graag met je aan tafel!

Comentários


bottom of page