top of page

In de kijker: Lio Lamers

Bouwonderneming Lamers staat bekend om zijn kwalitatieve projecten en familiale sfeer. Het is de passie en toewijding van mensen zoals Lio Lamers die ons bedrijf uniek maken. Sinds oktober 2021 is Lio de drijvende kracht achter veel van onze dagelijkse activiteiten, en vandaag willen we haar in de schijnwerpers zetten.Een logische stap


Voor Lio was de keuze om bij Bouwonderneming Lamers te werken bijna een tweede natuur. "Ik ben opgegroeid met het bedrijf van mijn vader. Het was nooit een verplichting, maar meer een logische stap," vertelt ze. Na haar interesse in economie tijdens haar middelbare school en haar studie bedrijfsmanagement, voelde een carrière bij Lamers als thuiskomen.


Een nieuwe generatie

 

Sinds 2021 werkt Lio bij het familiebedrijf, waar ze de boekhouding en personeelszaken verzorgt. Ze heeft de fakkel overgenomen van haar tante Marleen, die onlangs met pensioen is gegaan. Als de klok half acht slaat, begint Lio's dag. Met precisie en toewijding zorgt ze ervoor dat alle werknemers correct zijn ingeklokt op de werven, waarna ze zich wijdt aan de boekhouding en communicatie. Het is de interactie met collega's die haar het meest voldoening geeft, het gevoel van een echt familiebedrijf waarbij de deur altijd openstaat. "Wij zijn een echt familiebedrijf. Iedereen is benaderbaar, en dat familiegevoel vind ik heel fijn."


Samen bouwen aan de toekomst

 

Werken met familie wordt vaak als uitdagend gezien, maar Lio ziet het als een verrijking. "Milan en ik zijn hechter dan de meeste broers en zussen. We kennen elkaar door en door, en er is ruimte voor eerlijkheid." Dat haar nichtje en vader ook bij het bedrijf werken, versterkt dat familiegevoel alleen maar meer.

 

Een vrouw in de bouw

 

Hoewel de bouwsector traditioneel door mannen gedomineerd wordt, ervaart Lio weinig problemen. "In het begin was het spannend, maar het is me 100% meegevallen. Ik kan mijn mannetje staan," verklaart ze vol vertrouwen.

 

Bij Bouwonderneming Lamers koesteren we de familiale sfeer en de toewijding van onze medewerkers. Lio belichaamt de kernwaarden van ons bedrijf: vastberadenheid en samenwerking. We kijken uit naar de vele succesvolle jaren die Lio nog zal beleven bij Bouwonderneming Lamers!

Comments


bottom of page