top of page

In de kijker: Milan Lamers

Bij Lamers Bouwonderneming zit ondernemen in ons bloed, en die traditie zetten we voort met trots en passie. Vandaag richten we de spotlight op Milan Lamers die deel uitmaakt van de volgende generatie bij Lamers Bouwonderneming. Milan deelt met ons zijn reis, inspiraties, en visie voor de toekomst.Een natuurlijke keuze

 

Milan's interesse in vastgoed en bouwen werd al vroeg duidelijk, en hoewel hij flirtte met het idee van een eigen pad buiten Lamers, koos hij uiteindelijk toch voor de zekerheid en continuïteit van het familiebedrijf. "Ik heb altijd de keuze gehad van mijn vader; zolang ik gelukkig was met wat ik deed, was het goed," vertelt Milan. Sinds 2019, officieel gestart als magazijnier en via diverse rollen doorgegroeid, is Milan nu een centraal aanspreekpunt voor particuliere klanten en een drijvende kracht achter het speuren naar nieuwe projecten.

 

Een dag in het leven van Milan

 

Een typische dag voor Milan start vroeg, waarbij hij zich eerst focust op urgente zaken en e-mails, gevolgd door klantafspraken en het financiële aspect van projecten. Het meest enthousiast is Milan over het evalueren van nieuwe projecten op haalbaarheid en het directe contact met klanten. "De dankbaarheid van klanten en de uitdaging om projecten van concept tot realisatie te brengen, vind ik het allerleukst," zegt Milan.

 

Toekomstplannen en herinneringen

 

Werken met familie heeft zo zijn voordelen, vindt Milan. De openheid en het gemak waarmee moeilijke onderwerpen besproken kunnen worden, waardeert hij enorm. Voor de toekomst droomt Milan ervan om Lamers verder uit te bouwen, met de hoop dat ook toekomstige generaties kunnen profiteren van een sterk en bloeiend bedrijf. "Ik zie het groter dan dat het nu is," deelt hij met een visie vol ambitie.

 

Milan koestert vele mooie herinneringen aan zijn tijd bij Lamers, met name de zomers die hij doorbracht op de werf, waar hij een sterke band opbouwde met de arbeiders. Hoewel zijn huidige rol hem vaker op kantoor houdt, hoopt hij die connectie met het veldwerk in de toekomst te herstellen.

 

Bij Lamers Bouwonderneming zijn we trots op Milan en de bijdrage die hij levert aan ons bedrijf. Zijn verhaal is een inspiratie voor ons allemaal en we kijken uit naar de vele succesvolle projecten en innovatieve ideeën die hij nog zal brengen.

Comments


bottom of page