top of page

Klasse 7 aannemer: wat betekent dit voor jouw project?

Bij Bouwonderneming Lamers, met meer dan 70 jaar ervaring in de bouwsector, zijn we er trots op dat we erkend zijn als een klasse 7 aannemer. Maar wat betekent dit eigenlijk voor jouw project? In deze blog nemen we je mee door de voordelen van het werken met een klasse 7 aannemer zoals wij en hoe dit jouw bouwproject naar een hoger niveau kan tillen.

Wat is een klasse 7 aannemer?


Klasse 7 is geen willekeurige classificatie; het is een erkenning die ons toestaat om overheidsopdrachten uit te voeren met een projectwaarde tot maar liefst € 5 330 000.-. Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan de hoge standaarden en vereisten van de bouwsector, maar ook dat we de capaciteit hebben om grootschalige en complexe projecten met succes aan te pakken.


Verzekerde expertise en professionaliteit


Wanneer je besluit om met een klasse 7 aannemer zoals Bouwonderneming Lamers te werken, kies je voor gegarandeerde expertise en professionaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om ons vakmanschap te perfectioneren en om te gaan met diverse uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens de uitvoering van bouwprojecten. Je kunt erop vertrouwen dat jouw project in goede handen is.


Toegang tot uitgebreide middelen en technologieën


Een van de grote voordelen van werken met een klasse 7 aannemer is dat we beschikken over een uitgebreid machinepark en moderne technologieën. Dit stelt ons in staat om projecten efficiënter en nauwkeuriger uit te voeren. Of het nu gaat om grondwerken, constructie of afwerking, we hebben de juiste middelen om het werk vlot te laten verlopen.


Geschikt voor diverse projecttypen


Of je nu denkt aan sociale woningbouw, appartementencomplexen, kantoorgebouwen, rusthuizen of particuliere woningen, wij hebben ervaring in diverse projecttypen. Als klasse 7 aannemer zijn we veelzijdig en kunnen we ons aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw project, ongeacht de omvang of complexiteit.


Kies voor kwaliteit


Wanneer je een bouwproject wilt starten, is het cruciaal om te kiezen voor een aannemer die garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Bouwonderneming Lamers biedt precies dat - een bewezen staat van dienst, een toegewijd team en de juiste middelen om jouw project tot een succes te maken. Kies voor klasse, kies voor kwaliteit, kies voor Bouwonderneming Lamers.


Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bouwplannen te bespreken en te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw projectdromen. Jouw project is onze prioriteit!

Commentaires


bottom of page