top of page

Project de kijker: de luxueuze Residentie Hoogland


Als erkend aannemer klasse 7 hebben wij een voorkeur voor het ontwikkelen van complexe, duurzaam ingevulde projecten. Bij Residentie Hoogland te Bocholt voegden we daar nog een troef aan toe, want deze constructie kreeg een bijzonder luxueuze invulling en afwerking. Ook daar zijn we bij Lamers bekend om!


Bij Bouwonderneming Lamers streven we elke dag naar een resultaat dat de verwachtingen overtreft. Bij Residentie Hoogland legden we de lat nòg een tikje hoger, want het was van cruciaal belang dat dit complex met 14 appartementen (mét ondergrondse parking) in alle aspecten luxe, comfort en authenticiteit uitademde.


De residentie, die in het centrum van Bocholt gelegen is, werd dan ook ontworpen met een zorgvuldig oog voor stijlvolle architectuur zowel binnen als buiten. Met zijn uitgestrekte raampartijen valt er bijvoorbeeld een zee aan natuurlijk licht naar binnen en in de open leefruimtes geniet je volop van een echte connectie met de omringende natuur.


Met name de bovenverdiepingen voelen als een uitzonderlijk staaltje design en vakmanschap. Niet zo’n verwonderlijke keuze, gezien er ook in de landelijke gedeeltes van Limburg een grote vraag heerst naar luxeappartementen in het hoger assortiment. En dan zit je bij Bouwonderneming Lamers àltijd op de juiste plek!Heb jij interesse in de projectontwikkeling van een chique, exclusieve reeks appartementen, kantoren of sociale woningen en wil je aan de vele vraag voldoen met een kwalitatief aanbod? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan jou graag bij als ervaren partner!

Comments


bottom of page