top of page

Project in de kijker: Boskant


Als erkend aannemer klasse 7 schrikken we bij Bouwonderneming Lamers niet terug van een uitdaging van formaat, en dus mag er gerust een streepje creativiteit en complexiteit in onze opdrachten terug te vinden zijn. Graag zelfs! Dat was bijvoorbeeld wel degelijk het geval bij Project Boskant, gelegen ten zuiden van het centrum van Leopoldsburg.


Uit het project moesten 2 gebouwcomplexen komen, die elk op hun beurt maar liefst 8 duowoningen omvatten. 16 Sociale huurwoningen in totaal dus, met telkens 2 slaapkamers. Elk bouwblok grensde bovendien aan zowel een verhard plein als een charmant recreatiebos, wat tal van mogelijkheden bood en voor ieder wat wils. Volledig in lijn met de visie van Bouwonderneming Lamers!


De oriëntatie van de huurwoningen was ofwel oostelijk, ofwel westelijk gericht. Daarbij werd er gekeken naar maximale privacy, zowel tussen de woningen onderling als in de nabije omgeving. Het resultaat zijn 16 moderne en hoogkwalitatieve woningen, die van alle comfort voorzien zijn en zowel een rustige als sociale, levendige plek vormen om te leven.


Heb ook jij als architect of bouwmaatschappij een ongewoon of complex project in gedachten waarvoor je onze diensten wil inschakelen? Contacteer ons gerust vrijblijvend: we luisteren graag naar je ideeën en zetten daar met plezier onze mogelijkheden tegenover. We zijn alvast enthousiast!

Comments


bottom of page