top of page

Project in de kijker: woningbouw Achel

Vandaag zetten we weer een leuk project in de schijnwerpers: de bouw van zes halfopen bebouwingen in Achel aan de Leenderdijk. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe wij moderne architectuur combineren met duurzaamheid en persoonlijke keuzevrijheid.Landelijke stijl met een moderne twist

 

De woningen in Achel zijn een toonbeeld van vakmanschap, waarbij een landelijke stijl naadloos samenvloeit met moderne elementen. Met hun grote ramen baden deze huizen in natuurlijk licht, wat zorgt voor een frisse, open woonsfeer. Deze lichtinval versterkt het gevoel van ruimte en creëert een warme, uitnodigende omgeving waarin het heerlijk leven is.

 

Elke toekomstige huiseigenaar had de vrijheid om de binnenafwerking van zijn of haar droomhuis te kiezen. Dit betekende dat iedereen zijn of haar eigen unieke touch kon geven aan hun nieuwe thuis. Samen met lokale leveranciers, zoals Tegelhandel Kwanten, SGRS Elektro, Bollen Energy en Varey, boden we een scala aan afwerkingsmogelijkheden. Voor degenen die zelf de touwtjes in handen wilden nemen, was er volledige vrijheid in de keuze van leveranciers. Het resultaat? Woningen die even uniek zijn als hun bewoners, elk met een eigen karakter en stijl.

 

Focus op duurzaamheid

 

Duurzaamheid was de rode draad doorheen dit hele project. Elke woning is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals warmtepompen, zonnepanelen en een ventilatiesysteem van type D. Ondanks de persoonlijke keuzes in afwerking en technieken, hebben we uitstekende EPC-waarden bereikt, variërend van bijna energieneutraal tot energieneutraal, met indrukwekkende energielabels A of A+. Dit benadrukt onze toewijding aan het bouwen van energie-efficiënte en milieuvriendelijke huizen.

 

Bij Lamers Bouwonderneming gaan we verder dan alleen het bouwen van huizen. We bouwen dromen. Het project in Achel staat symbool voor onze missie om woonomgevingen te creëren die zowel persoonlijk als toekomstgericht zijn. Door onze klanten de vrijheid te geven in de afwerking, gecombineerd met onze focus op duurzaamheid, hebben we een plek gecreëerd waar mensen niet alleen wonen, maar ook echt thuis zijn.

Comments


bottom of page