top of page

Project in de kijker: woningrenovatie Herentals

Vandaag lichten we met trots een bijzonder project uit dat ons team recent heeft voltooid: de renovatie van 50 woningen in Herentals. Dit ambitieuze project, uitgevoerd in opdracht van de woonmaatschappij Geelse Huisvesting, illustreert onze toewijding aan het creëren van energiezuinige, sfeervolle woningen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.


Een duurzame transformatie

 

In Herentals hebben wij met zorg en vakmanschap 50 oude woningen getransformeerd. Onze missie was tweeledig: enerzijds het verhogen van de energie-efficiëntie van deze woningen en anderzijds het creëren van een gezellige en aantrekkelijke woonomgeving voor vijftig gezinnen.

 

Energiezuinige aanpassingen

 

Onze interventies gericht op het significant verbeteren van de energieprestaties van elke woning. Dit hebben we bereikt door:

 

  • Betere ventilatiesystemen: frisse lucht is essentieel voor een gezond binnenklimaat. De moderne ventilatiesystemen die we hebben geïnstalleerd, zorgen voor een constante toevoer van schone lucht, terwijl ze de energie-efficiëntie verhogen.

  • Upgrade van de gasverwarming: door de installatie van efficiëntere gasverwarmingssystemen verlagen we de energiekosten voor de gezinnen en verbeteren we het comfort in elke woning.

  • Isolatie van spouwmuur en vloeren: goede isolatie is cruciaal voor energiebesparing. We hebben de spouwmuren en vloeren geïsoleerd om warmteverlies te minimaliseren, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en een comfortabelere leefomgeving.


10/10 voor sfeer en comfort

 

Naast de technische verbeteringen, hebben we ook aandacht besteed aan het creëren van sfeervolle en uitnodigende woningen. Onze renovaties respecteren de oorspronkelijke charme van de woningen, terwijl ze toch een moderne touch geven. Elk huis heeft nu een unieke uitstraling, waarin toekomstige bewoners een warme en welkome thuis zullen vinden.

 

Alweer een geslaagd project van Lamers

 

Dit project in Herentals is meer dan alleen een renovatie. Het is een heropleving van een hele wijk. We kijken alvast uit naar meer van dergelijke projecten waarbij we niet alleen gebouwen, maar ook gemeenschappen mogen transformeren.
Comments


bottom of page