top of page

Waarom je met Lamers in zee moet gaan: onze troeven op een rijtje



#1. Het belang van duurzaamheid in de bouwsector

Bij Bouwonderneming Lamers geloven we sterk in duurzaamheid en verantwoord bouwen. We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden, en dat betekent dat we bij elke stap in het bouwproces nadenken over de impact ervan op het milieu. Van de keuze van materialen tot het ontwerp van het gebouw en de installatie van energiezuinige systemen: alles wordt zorgvuldig door onze vakmensen afgewogen en geoptimaliseerd. Zo dragen we bij aan een schonere planeet, zonder in te boeten aan kwaliteit of comfort.


#2. Onze innovatieve aanpak vind je nergens anders

Bouwonderneming Lamers is niet alleen gespecialiseerd in het bouwen van woonprojecten, maar ook in het ontwikkelen ervan. We streven ernaar om telkens vernieuwende en creatieve oplossingen te bedenken, die onze projecten uniek maken en moeiteloos aansluiten bij de soms bijzondere behoeften van de bewoners. Zo hebben we bijvoorbeeld al geëxperimenteerd met modulaire woningen, slimme en aanpasbare indelingen en de integratie van groene ruimtes in het ontwerp. Samen een brainstormsessie houden?


#3. De voordelen van een eigen schrijnwerkerij

Een van de troeven van Bouwonderneming Lamers is onze eigen schrijnwerkerij. Hiermee behouden we namelijk nog meer de controle over de kwaliteit en uitstekende afwerking van onze projecten. Bovendien kunnen we sneller en flexibeler inspelen op de noden van jou als partner of klant, én bieden we maatwerk aan. Onze schrijnwerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met oog voor detail, die keer op keer hoogstaand werk afleveren.


Daarnaast kun je bij Bouwonderneming Lamers terecht voor uitstekende binnenschrijnwerkerij. We werken nauw samen met zorgvuldig geselecteerde gespecialiseerde partners, die dit in overleg met de klant uitwerken.


#4. De rol van Bouwonderneming Lamers bij sociale woningbouw

Als erkende aannemer Klasse 7 mogen wij overheidsopdrachten uitvoeren tot een bedrag van € 5 330 000-. Dat betekent dat we ook een belangrijke rol spelen bij sociale woningbouw. We zijn trots onze expertise in te zetten om betaalbare en kwalitatieve woningen te bouwen voor zij die het minder breed hebben. Daarbij hebben we zonder uitzondering oog voor de specifieke noden en eisen van deze doelgroep, en proberen we steeds een zo aangenaam mogelijke woonomgeving te creëren.


#5. Transparantie en open communicatie als basis voor goede samenwerking

Bij Bouwonderneming Lamers hechten we veel belang aan transparantie en open communicatie. We geloven dat dit essentieel is voor een goede samenwerking met onze klanten en partners. Daarom zorgen we er steeds voor dat alle partijen tot in de puntjes op de hoogte zijn van het verloop van het bouwproces en dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over deadlines, budgetten en kwaliteitseisen. En aan die afspraken houden we ons natuurlijk strikt!


Neem gerust contact op voor een vrijblijvende brainstormsessie

Klop je bij ons aan voor je bouwproject, dan kun je er met andere woorden zeker van zijn dat je kiest voor kwaliteit: zowel wat het eindresultaat als onze service betreft. Graag een keertje sparren over hoe we jouw visie zouden verwezenlijken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.


Comentarios


bottom of page