top of page

Wat betekenen de stijgende grondstofprijzen voor onze aanpak?


2022 is zonder twijfel het jaar van de stijgende grondstofprijzen. Je kunt haast geen bouwproject meer beginnen zonder een maand later de prijs op je offertes als een raket de lucht in te zien schieten, wat allesbehalve vertrouwen inboezemt voor de toekomst. Wat dit voor de diensten van Bouwonderneming Lamers betekent, en dus voor jouw project? We vertellen het je hier.


Gelukkig kunnen we je al meteen geruststellen: voorlopig betekenen de stijgende grondstofprijzen bij Lamers vooral dat we in ons bouwbedrijf meer aandacht besteden aan onze reeds zorgvuldige planning. Daar waar dubbelchecken eerst voldoende was, komt het er nu dus op aan om onze logistiek driedubbel te checken.


Om een gesmeerde organisatie en een vlot verloop voor onze klanten te waarborgen, is het immers cruciaal dat wij 100% zeker weten wat we kunnen bestellen, waar we dit kunnen doen en wanneer alles aankomt. Zodat alle materialen stipt op tijd geleverd worden en we niet inboeten op de continuïteit of hoogwaardige kwaliteit van onze bouwprojecten. Op ons handelsmerk dus!


Uiteraard beschikken we bij Bouwonderneming Lamers op elk moment over een ruime opslag. Toch is het tot onze spijt niet altijd mogelijk om alles op voorhand te bestellen. Bepaalde zaken, zoals ventilatie-units bijvoorbeeld, zijn van nature reeds moeilijk te leveren. De stijgende prijzen doen daar geen goed aan, en dus zijn we genoodzaakt onze orders nòg meer op voorhand te plaatsen.


Je ziet: voorlopig doen we er alles binnen de mate van het mogelijke aan om deze oplopende tarieven zo veel mogelijk op te vangen voor jou als klant. Want ook flexibiliteit is één van onze kernwaarden. Benieuwd hoe we jouw bouwproject voor de rest aanpakken? Contacteer ons gerust voor een persoonlijk gesprek waarin we samen de mogelijkheden overlopen. Je bent altijd welkom!

Comments


bottom of page