top of page

Wat betekent duurzaam bouwen volgens ons?


Duurzaam bouwen is een topic dat meer dan ooit leeft in onze maatschappij, en logischerwijze dus ook in ons bouwbedrijf. Kopers, verkopers, aannemers, … niemand kan nog omheen de strenge energievereisten die bij een nieuwbouw- of renovatieproject komen kijken. Vandaag geven wij je inzicht in onze visie op duurzaamheid en hoe wij (in jouw voordeel) altijd voor de gulden middenweg kiezen.


Uiteraard kruipt duurzaam bouwen ons bij Bouwonderneming Lamers niet in de koude kleren. Dag na dag streven wij er met ons team naar de meest kwalitatieve woningen op de markt neer te zetten, die zowel luxueus als energiezuinig in gebruik zijn. En daar speelt ook duurzaamheid een aanzienlijke rol in. Dat gaat als volgt.


Onder welk project we onze schouders ook zetten, bij Lamers besteden we zonder uitzondering aandacht aan de omgeving waarin het terechtkomt. Toch stemmen we onze woningbouw niet zomaar blindelings af op het milieu. Er is immers één groot voorbehoud waarmee we rekening houden: ons oog voor duurzaamheid mag nooit ten koste gaan van de portemonnee van onze klant.


Wat we hier concreet mee bedoelen? Dat we wel ecologisch verantwoorde opties zullen bekijken, maar dat we daarbij altijd kiezen voor investeringen die zichzelf terugverdienen en die geen geld blijven kosten. Want het e-peil van je woning naar beneden halen mag dan wel voordelig zijn, als je vervolgens méér energie verbruikt dan voorheen heb je er weinig tot niets bij gewonnen. En dat zou zonde zijn!


Het komt er dus op neer om, zelfs bij het verduurzamen van je woning, je prioriteiten te stellen en voor de hand liggende oplossingen kritisch te analyseren. Ben je benieuwd wat wij dan zoal zouden aanraden op gebied van energiezuinige woningbouw? Je ontdekt een tipje van de sluier in deze blogpost, maar uiteraard geven wij je ook graag persoonlijk advies op maat van jouw project.


Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak door het formulier op onze website in te vullen. Bij Bouwonderneming Lamers ben je altijd welkom, ongeacht de complexiteit en omvang van je project. Alvast tot dan!

Comments


bottom of page